HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Játékbemutatók, játéktesztek

Üdv! Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy jó és rossz játékokat mutassak be videók formájában, illetve írjak róluk. Ezen kívül foglalkozok még az élet dolgaival és filmkritikákat is olvashattok majd. Jó szórakozást!

Friss topikok

Linkblog

TimeShift

2008.02.08. 19:01 Jedi

A játék tavaly jelent meg, de nem keltett különösebb viszhangot, viszont így is elnyerte sok játékos tetszését. A történet szerint van egy rosszfiú, aki átveszi a hatalmat, kezében egy időmanipuláló ruhával. Felrobbant egy laboratoriumot is, ahol a ruhát fejlesztik, nekünk azonban sikerül a robbanás előtt elteleportálódnunk. Célunk természetesen a rosszfiú lekapcsolás, ám utunkban egy egész hadsereg. A ruhának hasonló a szerepe, mint a Crysis nanoruhájának, itt azonban "csak" az időt tudjuk kordában tartani kedvünk szerint egy rövid időre. Itt szinte az a helyzet, mint a Crysis-ban, vagyis hiába a képesség nem nagyon könnyíti meg a dolgunkat. Három időmanipulálós opicónk van: 1. megállíthatjuk az időt 2. lelassíthatjuk 3. visszatekerhetjük. Nagyon jópofa, ellehet vele szórakozni, és hülyét csinálni az ellenségből leginkább úgy, hogy leállítjuk az időt és elvesszük a fegyverét, aztán a szerencsétlen keresi hová tűnhetet, mi pedig nem kegyelmezünk...Ezen kívül az átjutást is segítik egykét helyen, pl:. egy elekromos árammal teli pocsoján csak az idő megállításával juthatunk át.
Fegyverarzenálunk nem olyan nagy, de a már jól ismer alapú. Van pisztoly, gépfegyver shoutgun, mesterlővész puska, stb. Egyszerre három fegyverünk lehet, a legajánlottabb a gépfegyver, shoutgun, mesterlővész puska "kombó". Lőszerhez a pályákon található lőszeres ládákból juthatunk. A grafika kicsit elmaradott a 2007-es "nagy" játékok szintjétől, de nem nevezhető rondának. Ellenfeleink nem csak szimpla katonák lesznek, lesznek köztük különleges fegyverzettel és képességel bírók is. Jármű vezetésére is van alkalmunk, egykét pályán Quad-ot terelgethetünk.
Összeségében nem lett olyan rossz játék, ha éppen meguntátok a CoD-ot vagy a Crysis-t vagy a többi nagyágyút és valami újra vágytok itt a TimeShift erre min. alkalmas.
Értékelés:
Történet: 10/7
Grafika: 10/8
Zene/Hang: 10/8
Játékélmény: 10/8
Összesen: 85%
Gépigény:
- P4 2 GHz
- 512 MB RAM
- 128 MB VRAM
- 8 GB HDD
A gépigény tehát több, mint elviselhető.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbemutato.blog.hu/api/trackback/id/tr40331565

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása