HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Játékbemutatók, játéktesztek

Üdv! Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy jó és rossz játékokat mutassak be videók formájában, illetve írjak róluk. Ezen kívül foglalkozok még az élet dolgaival és filmkritikákat is olvashattok majd. Jó szórakozást!

Friss topikok

Linkblog

Kane & Lynch: Dead Men

2008.02.08. 17:42 Jedi

A játékot az Eidos fejlesztette, akikhez a Hitman széria is fűződik, tehát jó játékra lehet számítani a név alapján. Eme TPS-t, ahogy látom sok helyen lehúzták, elég felemás értékeléseket kapott. Nem értettem sokáig, hogy ez miért lehet, a videók, képek alapján nem láttam okot erre, szépnek, jónak tűnt. Aztán megadódott a lehetőség, hogy kirpóbáljam. Már az első 1-2 pálya is elvarázsolt, leginkább a hangulatával. Igazából egy szó illik rá: ez egy marha jó játék :D A történet nem egy hollywood-i sikersztori, de nem rossz. Adott a főhősünk, Kane, aki a börtönben van. Itt találkozik Lynch-el. Miközben egy busszal épp szállítanak minket, sikerül megszöktetniük minket. Kane és Lynch nem éppen a legjobb cimborák, elég sok a fuck és a shit a mondataikban, de a játék során segítik egymást, bár leginkább Lynch segít Kane-nek. Kane adósa néhány nagyobb rosszfiúnak, idővel elrabolják lányát és feleséget, utóbbit meg is ölik, előbbit pedig ki kell szabadítanunk. Elég változatos pályákat kapunk, a szökés után lesz bankrablás, autós üldözés, szöktetés, dzsungeles pályák, szóval tényleg változatos, élvezetes küldetéseket kapunk. Ahogy a GoW-ban, itt is van jelentősége a fedezék rendszernek, mely itt is jól lett megcsinálva, és itt is erősen ajánlott olykor fedezéket kereseni, különben rosszul járhatunk. Meghalni kicsit másképp lehet. A sok találat után a képernyős elvöröslik, majd földre rogyunk. Ekkor mindenféle beszélgetéseket hallani, ezek Kane-el kapcsolatosak. Ekkor még van néhány másodpercünk, hogy társaink belénk szúrjanak egy injekciós tűt, megmentve életünket. Fordítva is így működik. Fegyverarzenálunk egész változatos. Egyszerre két fegyver lehet nálunk, egy pisztoly, és egy nagyobb kaliber, mely lehet mesterlővész puska, gépfegyver, géppuska, rakétavető, stb. Plusszként lehet nálunk gránát, ezekből van robbanó, illetve füst is, utóbbit vissza is dobhatjuk. Ami tetszett, hogy a legtöbb fedezéket szétlővetjük, tehát nincs biztonságban egy betonfal mögött az ellenség, és adott esetben mi sem. Gránátjaink hatása megfelelő, bár a robbanás effekt lehetett volna szebb is. A hangok terén jó a helyzet, nincs ok panaszra, zenéből nincs sok, ami van, az viszont jó. Grafika, és ha már itt tartunk gépigény terén nagyon jó a helyzet. Kis gépigény, eszméletlen látvány, kb. így tudnám jellemezni. A játék nálam 1600 x 1200-as felbontásban, high beállítások mellett zökkenés mentesen futott. El sem tudtam ezt képzelni előtte, nagyon örültem neki ( az 1600 x 1200-as felbontás kipróbálása eszembe nem jutott volna, valószínűleg a gép állította be így, mivel az a monitorom felbontása). Maguk a karakterek is egész szépek, van arcmimikájuk is, ami ma már elvárható. A mozgásuk is egészen lenyűgöző, nagyon valósághű. Összeségében nem lett ez rossz játék, kipróbálása ajánlott.
Értékelés:
Történet: 10/8
Grafika: 10/9
Zene Hang: 10/8
Játékélmény: 10/9
Összesen: 92%
Gépigény:
- P4 vagy AMD 2 GHz
- 1 GB RAM
- 128 MB VRAM
- 10 GB HDD
A gépigény tehát egész kellemes, ráadásul igen szép látványt kapunk ezért cserébe.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbemutato.blog.hu/api/trackback/id/tr81331485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gunny · http://gamesandmovies.blog.hu/ 2009.10.08. 19:04:52

Kó kritika,mivel mostanában a játékot 2000 ft küröl árulják beszerzem...
süti beállítások módosítása