HTML

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Játékbemutatók, játéktesztek

Üdv! Ezt a blogot azért hoztam létre, hogy jó és rossz játékokat mutassak be videók formájában, illetve írjak róluk. Ezen kívül foglalkozok még az élet dolgaival és filmkritikákat is olvashattok majd. Jó szórakozást!

Friss topikok

Linkblog

Gears of War

2008.02.01. 18:42 Jedi

A játék 1 éve már megjelent X-BOX 360-on. Akkor nagy siker volt, és tavaly ősszel végre PC-n is megjelent. A PC-s verzió állítólag még szebb is lett, ráadásul a története is kibővített, a  konzolos verzióban van egy kis kimaradt rész, ami itt megvan. Bónuszként még egy kooperatív mód is került, így bármikor végigtolhatjuk valamelyik haverral is. Aki nem tudná, a játékban Marcus Fenix-et alakítjuk, aki nem rég szabadult a börtönből, pontosabban a szabadulás pillanatait is szemmel követhetjük. Míg csücsült a börtönben megjelent egy faj, melynek neve Locaust. Ezek az ocsmány dögök hatalomra törnek és háborút robbantottak ki. Mi rövid időn belül irányító egyéniség leszünk. Általában négyen leszünk, bár olykor külön válunk, ekkor válsztható két útvonal. Ahogy haladunk előre egyre több az ellenfél, és egyre különbözőbb ocsmányságokkal találkozhatunk.
Fegyverarzenálunk szinte már a megszokott. Van egy pisztolyunk, emlett gépfegyverek, shoutgun, mesterlővész puska és gránátok. Egyik gépfegyverünk különlegessége, hogy az elejére egy láncfűrész került a közelharc miatt, ezzel igen nagy vérfürdőket rendezhetünk. A pályák egész hangulatosak lettek, vannak látványosságok is. A zenék, hangok egész kellemesek, élvezhetőek. A grafika gyönyörű lett, ráadásul a gépigénye nem túl nagy. Az irányítás jó lett, a fedezék rendszer használata egyszerű is jó. Lehetőségünk van fedezék mögül is tűzelni és mozogni is mögötte.
A Gears of War mindenképp egy sikeres portolás, jó az irányítás, a gépigény se vészes, sőt még szebb is a konzolos verziónál. Erősen ajánlott kipróbálni, aki teheti, ne habozzon, próbálja csak ki!
Ui: sajnos most csak ilyen rövidke értékelésre futótta, már több mint 1 hónapja nem játszottam vele, sőt nem is tudtam végigvinni, kb. a felénél le kellett törölnöm, de hamarosan ismét neki vágok és akkor talán jön egy kis ráadás is.
Értékelés:
Történet: 10/8
Grafika: 10/10
Zene/Hang: 10/10
Játékélmény: 10/9
Összesen: 92%

Gépigény:
- P4 2.4 GHz
- 1 GB RAM
- 128 MB VRAM (256 MB ajánlott)
- 13 GB HDD
Tehát nincs túl nagy gépigénye, egy erősebb középkategóriás gépen igen szép látvány tárulhat elénk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://jatekbemutato.blog.hu/api/trackback/id/tr20321292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása